Új éttermek a nagyváradi ínyenceknek!

Új éttermek a nagyváradi ínyenceknek!
Az a tény, hogy a váradiak szeretik az ízletes és minőségi ételeket, már nem titok. Akár a la carte éttermekről, akár gyorséttermekről beszélünk, minden korosztály számára jelentős érdekpontnak számítanak.

Nagyvárad állandó gazdasági és társadalmi fejlődésű város, évente hazai és nemzetközi befektetőket, illetve kiskereskedőket vonz különféle területeken.

Az utóbbi években a nagyváradi ínyenc piac jelentősen megnőtt. Még az idei év őszén a legjobb kiskereskedők bővítették éttermeiket a Körös partján.

Nagyvárad a Pizza Hut Delivery térkép fontos pontjává válik

A nagyváradi piacon már több mint három éve jelenlévő Pizza Hut még közelebb akarja ügyfeleit. Így két héttel ezelőtt a Pizza Hut Delivery kibővítette a kézbesítési szolgáltatását, és elérte az ország nyugati részét, megnyitva az első egységét Nagyváradon, a Lotus Retail Parkban. A Pizza Hut célja, hogy ügyfelei számára friss ételeket, mint például tészta- és előételeket, illetve a legjobb pizzaféléket házhoz szállítsa.

Az új Pizza Hut étterem Nagyvárad minden környékére kiszállítja, és széles választékban kínálja pizza variációit – mint például a Movie Night, a Party Menu vagy a Pizza & Pasta mix.

Noodle Pack, egy új ínyenc koncepció

Először Nagyváradon, a Noodle Pack egy különleges ázsiai gasztronómiai élményt kínál, tésztareceptjei gazdag, változatos és gondosan kiválasztott ízekkel csalogatnak egy könnyen emészthető, a városban elfogyasztott ebédre. A felhasznált alapanyagok, gazdag választékban, az ügyfelek előtt elkészített termékek hódítják a szemet, de az ízlelőbimbókat is.

Noodle-Pack-600x400

Az ázsiai tészta modern értelmezésre talál a Noodle Pack konyhájában, így rengeteg lehetőséget és ízvilágot kínál. Különböző típusú hús- vagy vegetáriánus ételekből válogathatunk, melyek mindegyike kiegészül a nyolc exkluzív mártással.

A „Choose Smart!” szlogen alatt a Noodle Pack célja, hogy kielégítse ügyfelei igényeit, és egészséges, gondosan és odaadóan előkészített ételeket kínáljon.

A Spartan gyorsétterem-lánc először érkezik Nagyváradra

A Spartan Románia legnagyobb gyorsétterem-láncai közé tartozik, és a jövő hét kezdetével a Lotus Retail Parkban nyitja meg kapuit.

Pizza-Hut-Delivery-600x450

A Spartan gyorsétterem román márka, amely új kulináris víziót kíván hozni a nagyváradi ínyenc világba. A Spartan specialitásokat a görög konyha ihlette, de az összetevők széles választéka és különleges előállítása az ízek egyedi kombinációjához vezet.

Souvlaki, gyros különböző variációkban, friss saláták – csak néhány olyan termék, amelyet a Spartan menüből választhatunk, a jövő hét kezdetével.

A „Vezuv” – a nagyváradiak számára készített decemberi meglepetés. Az új étterem erőssége a gourmet pizza kombinációja páratlan ízekkel és eredeti élményekkel.

A következő év a Black Wolf étterem megnyitásával debütál, szintén a Lotus Retail Parkban, a Ştefan Octavian Iosif utca 7. szám alatt.

A Black Wolf étterem célja, hogy közelebb hozza az olasz kulináris kultúrát, ételeivel, desszertjeivel és finom italaival, melyek a legigényesebb ízléseknek is megfelelnek.

(Fizetett hirdetés: HB 150488)