ERDON Helyi sport hírek

2010.05.25. 15:56

Rangos versenyen érmes helyek

<p>A Nagykárolyi Tapo DK három asztaliteniszezője érmes helyen zárt Zágrábban, Európa egyik legfontosabb gyermek és ifjúsági korosztályos versenyén.</p>

Egy ezüst– és egy bronzéremmel tértek haza Zágrábból a Nagykárolyi Tapo Diákklub asztaliteniszezői. Horvátország fővárosában Európa egyik legfontosabb gyermek és ifjúsági korosztályos versenyét rendezték, ahol 17 ország mintegy 800 sportolója állt rajthoz. A nagykárolyi egyesület edzője, Mircea Podoba tíz asztaliteniszezővel utazott el a megmérettetésre. Közülük a gyermekek versenyében Sek Kristóf, a konstancai Cristian Pleteával párban a második helyen zárt, az egyéni viadalban pedig a legjobb nyolc között zárt. A Tóth Márk, Alin Măran kettős a junior III-as korosztály versenyében csak egy orosz páros tudott megállítani az elődöntőben, így a nagykárolyi duó bronzérmet szerzett. Az egyéni versenyben Podoba mindkét tanítványa kvalifikálta magát a főtáblára, viszont a nyolcaddöntőbe jutásért vívott meccsüket elvesztették. Veber Noémi is a legjobb 32 sportoló között zárt, míg Anca Grad és Heinrich Kevin a 64-es főtábla mérkőzése után búcsúzni kényszerült a további viadaloktól.
A Tapo DK trénere ezúton is szeretne köszönetet mondani a magánvállalkozók és a szülők támogatásának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!