Új boltok a Nagyváradi ERA Parkban

Új boltok a Nagyváradi ERA Parkban
A nyár jó híreket hoz a Nagyváradi ERA Park ügyfeleinek. Új üzletekkel bővítette kínálatát az Aradi úti bevásárlóközpont!

Az Animax, Casa Rusu és Soffi Planet után megnyílt a My Dalli, Evolution Fitness, Silca és Ariela Sebis, de egy valutabeváltó is, úgyhogy a központ kihasználtsága megközelítette a 100%-ot.

A mosószerektől a fitneszig!

A My Dalli üzlet, amely a Carrefour ERA galériájában 50 m2-es felületen nyílt meg háztartási cikkek széles választékát kínálja a háziasszonyoknak. Több mint 170 éves hagyományával, a Dalli gyorsan a románok kedvence lett. A „sztár”, az azonos nevű mosószer, eltávolítja a foltokat, védi a szöveteket és a színeket, de az érzékeny vagy allergiás bőrt is kíméli. Kellemes illatával és különleges összetevőivel, a Dalli a tökéletes mosószer az egész család számára.
Az Ariela Sebis boltot ugyanabban a zónában nyitották meg. Az Ariela márkának közel 25 éves hagyománya van a bőrruházat, szőrmék és bundák értékesítésében. Mint a neve is mutatja, az öltözékeket Szászsebes (Sebeş) környékén gyártják, a szükséges nyersanyag 90%-át pedig Romániában szerzik be.
Az ERA Park gondoskodik a sziluettről is. Az Evolution Fitness a kupola bejáratánál nyílt meg, ahol valamikor az asztalitenisz terem volt. Ne feledje, hogy az Evolution Fitness az egyetlen Személyi Edző Stúdió Nagyváradon, amely innovatív fitneszprogramokat, személyre szabott táplálkozási tanácsokat és folyamatos személyes motivációt kínál. Az edzéseket szakemberek tartják, így a kevésbé ambiciózus személyek is képesek lesznek elérni céljukat.
A közelmúltban az ERA Parkban, a Carrefour közelében megnyílt a Silca kulcsmásoló sziget. A világon az egyik legnagyobb és leginkább naprakész választékról van szó, amely több mint 60.000 különböző kulcsot foglal magába, bármilyen használatra, beleértve a postafiókokat vagy … éppen a repülőket is! Naponta két új kulcs kerül a nyerskulcs katalógusba.
Bővült szolgáltatások köre az ERA Parkban! A mosoda, telefonszolgáltatások, kozmetika vagy kulcsmásolás mellet, most egy pénzváltó is nyílt a Carrefour galériában. A jutalék természetesen 0%.

A család központja

A Nagyváradi ERA Park valóban az egész családnak szentelt központ. Azok, akik úgy döntenek, hogy itt rendezik bevásárlásaikat, most egy helyen megtalálják a teljes kínálatot, a napi bevásárlásoktól, az exkluzív márkájú ruhákig és lábbelikig, valamint ékszerek, elektromos berendezések, állateledelek, sokféle szolgáltatás áll rendelkezésre, de egy átfogó Home Center is bútorokkal és dekorációkkal, ideális azok számára, akik meg akarják újítani otthonukat. Ezenkívül az ERA szabadidős helyszínként is tökéletes, akár egy egyszerű ebédról van szó, vagy egy kávéról a barátokkal, akár különféle rendezvényekről és koncertekről minden korosztály számára.
A márkák között, melyek tavaly nyitottak itt üzleteket jelen van a TXM, Kalenda Bútor, Glamour, Dumbo Land, Steilmann, Rouge Avenue, Alexandria könyvesbolt, Dr. Battery, KM Shop és a KFC is.
Ne várj tovább, gyere te is a Nagyváradi ERA Parkba! Egy valóban boldog bevásárlásra…

(Fizetett hirdetés: H 69263)

Címkék: ,