Új bankfiókot avattak a Nufarulban

Új bankfiókot avattak a Nufarulban

A Volksbank Romania új franchise rendszerű fiókját avatták fel hivatalosan tegnap Nagyváradon a Nufarul negyedben, szemben a kistemplom melletti villamosmegállóval. Az avatón jelen volt Florea Daniel a Volksbank nagyváradi kirendeltségének igazgatója, Dan Pantiliu a francize osztály vezetője.

A megnyitón jelen volt még Ivan Ramona és Vincze Katalin az újonan megnyilt bankfiók vezetői.

Amint Florea Daniel köszöntőbeszédében elmondta ez a negyedik franchise rendszerben dolgozó kirendeltségük Nagyváradon. Céljuk: minnél közelebb hozni szolgáltatásaikat az ügyfelekhez. Nem az a fő, hogy milyen nagy és fényes székháza van a bankfóknak, hanem a szolgáltatás minősége és az ügyfelek száma tesdz nagyá egy bankot, bankfiókot, mondta.

 A Volksbank, s rajta keresztül ez a bankfiók szolgáltatásait elsősorban magánszemélyeknek szánja, ajánlataik igen előnyösek, azok  minősége kitűnő, ezt a Capital gazdasági folyóirat is elismerte.

Nemsokára nyitnak még két fiókot Nagyváradon és egyet Belényesben. Fontos, hogy a pénteken megnyitott Nufarul negyedbeli bankfióknál magyarul is kaphatnak információt az ügyfelek Vincze Katalintól.

 Az ünnepélyes avató még be sem fejeződött, éppen pezsgővel kocintottak a minnél sikeresebb üzletmenetre, amikor már megjelent az első két ügyfél. Ez jó ómen. A vezetőség őket is megkinálta egy pohár pezsgővel.