Új az ERA Parkban! Megnyílt a TXM áruház, alacsony árak és gazdag áruválaszték mindenki számára

Új az ERA Parkban! Megnyílt a TXM áruház, alacsony árak és gazdag áruválaszték mindenki számára
Az ERA Park Kereskedelmi Komplexum gazdagította ajánlatát! E héttől kezdődően, a Carrefour mellett rendelkezésükre áll az ismert kiskereskedelmi lánchoz tartozó új TXM áruház, ami már a 35. Romániában és az első Nagyváradon.

A TXM áruházlánc, az egyik legnagyobb lengyelországi diszkontáruház változatos termékeket hoz, alacsony árakon. „Olcsó és divatos az egész család számára”, ez a márka jelmondata.
A termékeket különösen azoknak szánják, akik odafigyelnek az ár-minőség arányra. Akik átlépik az új áruház küszöbét az ERA Parkban, változatos termékeket találnak nőknek, férfiaknak és gyermekeknek, a fehérneműktől, pólóktól, vagy utcai nadrágoktól, egészen a pizsamákig vagy kalapokig, és mindezeket szuper hozzáférhető árakon!
Sőt mi több, az áruházban megtalálják a dekorációkat és háztartási cikkeket is, tehát ez a hely megfelelő a divat rajongói és a háziasszonyok számára egyaránt.
Annak érdekében, hogy a vásárlást minél könnyebbé és kellemesebbé tegyék, a TXM társaság állandó jelleggel elemzi az áruház vásárlóinak viselkedését, állandóan hozzájuk igazítva ajánlatait.
„Meghívjuk Önöket, éljék át a vásárlás élményét a TXM-ben és használják ki ajánlatainkat!, üzenik az új áruház képviselői.
Szeretettel várunk mindenkit!

Címkék: , ,