UEFA-kupa: portugál és angol bírók

UEFA-kupa: portugál és angol bírók
A labdarúgó UEFA-kupában csütörtökön a visszavágókat rendezik meg: a Galaci Otelul–Locomotiv Szófia (1–3) összecsapáson portugál, míg az Anarthoszisz Famaguszta–Kolozsvári CFR (3–1) találkozón angol játékvezetők működnek közre.

A csütörtökön 17 órakkor kezdődő, s a Kanal D televízió társaság által élőben közvetített Galaci O\elul–Lokomotiv Szófia találkozóra portugál játékvezetőket jelölt ki a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (UEFA) Játékvezető Testülete: a középbíró Paulo Manuel Gomes Costa lesz, a partjelzői feladatokat Paulo Jorge Januario Leite Ribeiro és Joao Ferreira Dos Santos látja majd el, míg a tartalék bírói szerepkörbe Rui Manuel Gomes Costát nevezték. Az első meccsen a bolgár együttes hazai pályán 3–1 arányban nyert.

Az otthonában 3–1 arányban „elvérző” Kolozsvári CFR Anorthoszisz Famaguszta elleni mérkőzését az angol Michael Leslie Dean vezeti, segítői Gavin Ward és Mo Matadar lesznek, míg Lee Stephen Mason a cserebírói feladatot kapta. A találkozót Larnacaban rendezik csütörtökön 20 órától. A Honvéd Hamburgi „kiruccanását” spanyol sípmesterek felügyelik. A négyes a következő: Julian Rodriguez Santiago – Victoriano Diaz Casado és Inaki Lavina Plagaro, illetve Francisco Javier Ontanaya Loper.