Átveszik a projektet

Átveszik a projektet
Szatmár megye – A Szatmár Megyei Tanács új kivitelezőt választ majd a lunaforrási üdülőtelep projektjének befejezésére. A sípradicsom projetkje egyébként minisztériumi döntés alapján teljes mértékebna a kedvezményezetté marad.

Dan Nicolaescu, a középítkezési minisztérium borsai és lunaforrási üdülőövezetek kialakításával megbízott felelőse tegnap Szatmár megyében egyeztetett a halódó projektek Szatmár illetve Máramaros megyei kedvezményezetjeivel, illetve a konzultáns és a kivitelező cégek képviselőivel. Megegyeztek abban, hogy a folyamatos késlekedések miatt veszélyben lvő projek menedzselését teljes mértékben átveszik ennek kedvezményezettjei.

Ezt megelőzően az elkövetkező tíz napban felleltározzák a lunaforráson elvégzett munkálatok mennyiségét és felvásárolt felszereléseket, és új kivitelező céget választ majd ki a tanács. Szabó István tanácselnök a döntéssel kapcsolatban elmondta, hogy a megyei vezetés minden támogatást megad a projekt befejezéséhez. Megjegyezte, hogy amennyiben a kivitelező cég nem késlekedett volna folyamatosan a munkálatokkal, idén már sielni lehett volna Lunaforráson.