Tűz volt egy lakásban

Tűz volt egy lakásban
A Crișana Katasztrófavédelmi Főfelügyelőség egységeit pénteken reggel 9.20 órakor a nagyváradi Dacia sugárút egyik tömbházához riasztották a 112-es segélyhívószámon keresztül: egy szomszéd vette észre az egyik lakásból gomolygó füstöt, ugyanakkor az ott lakót kimenekítette, aki sérüléseket szenvedett.

A helyszínen, ahova tűzoltók és mentők is érkeztek, kiderült: a lakás 66 éves tulajdonosa II. fokú égési sérüléseket szenvedett. A tűzoltók lokalizálták, majd elfojtották a lángokat, ugyanakkor kimenekítették az illető emeleten és a fölötte lévőn lakókat, mivel a füst elárasztotta a lépcsőházat és a lakásokba is kezdett bekúszni. Az oltási akció mintegy 10 percig tartott, ami alatt a tűz továbbterjedését is megakadályozták. Kiégett egy szoba bútorzata, illetve egy ablak. A lángok valószínűsíthetően nyílt láng használata miatt csaptak fel.

Címkék: ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .