Tűz volt a Coposu utcán

Tűz volt a Coposu utcán

A fegyelmezetlen parkolók megunt galibát okoztak a Rogériuszon. Hétfőn tűz ütött ki a Coposu után. Riasztották a tűzolókat, de azok nem tudták megközelíterni a tűzfészket a tömház hátánál lévő meglehetősen szűk sétányon egy felnyitott motorházzal o parkoló Opel Corsa miatt. 

A tűzoltókocsi megpróbált elhajtani mellette, de hátulról megütötte a csicsás fekete kocsit, és megkarcolt egy másikat.Végülis  a tűzoltók odébb álltak, habár állítólag csak egy fügöny gyűlasdt ki ott ahova hívták őket, de mi van, ha a túz a fügönyről átterjed a bútörökra és egy szabálytalanul parkoló kocsi miatt kiég az egész lakás?

A fegyelmezetlen parkolók megunt galibát okoztak a Rogériuszon. Hétfőn tűz ütött ki a Coposu után. Riasztották a tűzolókat, de azok nem tudták megközelíterni a tűzfészket a tömház hátánál lévő meglehetősen szűk sétányon egy felnyitott motorházzal o parkoló Opel Corsa miatt. A tűzoltókocsi megpróbált elhajtani mellette, de hátulról megütötte a csicsás fekete kocsit, és megkarcolt egy másikat. Végülis  a tűzoltók odébb álltak, habár állítólag csak egy fügöny gyűlasdt ki ott ahova hívták őket, de mi van, ha a túz a fügönyről átterjed a bútörökra és egy szabálytalanul parkoló kocsi miatt kiég az egész lakás?