ERDON Helyi sport hírek

2010.06.15. 13:12

Elődöntős a Szatmárnémeti Someşul is

<p>Sima győzelmet aratott a Szatmárnémeti Someşul 15 éven aluliak labdarúgócsapata a Nagybányai VSK 2-vel szemben, a junior C bajnokság szatmárnémeti zónadöntőjének utolsó fordulójában, ezzel kvalifikálta magát a torna elődöntőjébe.</p>

A Cristian Popa és Ovidiu Suciu által felkészített „kék–fehérek” Pop Patrik négy és Gherasim két találtával, illetve Nistor, Sălăjan és Stoica góljaival 9–1–re verték a máramarosiakat. Az etap másik mérkőzésén a Besztercei Progresul Taure csak 1–0 arányba tudta verni a Zilahi Viitorult, így jobb gólkülönbségének köszönhetően a szatmáriak jutottak tovább.
Mint arról korábban beszámoltunk, a 13 éven aluliak bajnokságában is szatmári csapat kvalifikálta magát a junior D korosztályos torna elődöntőjében: a Szatmárnémeti Olimpia veretlenül és kapott gól nélkül jutott tovább. A román szövetség ezen a héten dönti el, mely városok rendezhetik az elődöntőket.
A junior C zónadöntőjének a végeredménye: 1. Someşul 9 pont (12–3), 2. Progresul 9 (5–2), 3. Zilah 4, 4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!