Turisztikai együttműködés

Nagyvárad – A Bihar Megyei Vállalkozók Szövetsége és a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében március 26-án, pénteken elindítják egy közös határmenti turisztikai projekt végrehajtását Debrecenben.

“A Hajdú-Bihar és Bihar megyei idegenforgalom fejlesztése érdekében kibocsátott közös turisztikai csomagok innovatív megoldása” elnevezésű, 18 hónapos futamidejű projekt célja, hogy hozzájáruljanak a határmenti térség gazdasági versenyképességének növeléséhez. A Lycium hotelben zajló konferencián több mint ötven személy vesz részt, a határ mindkét oldaláról. Felszólalnak: dr. Skultéti Éva és Miklóssy Ferenc, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkára, illetve elnöke, Tóth Edina projektmenedzser, Katona Ilona, a Magyar Turizmus Zrt. regionális igazgatója, Ioan Lucian, a Bihar Megyei Vállalkozók Szövetségének elnöke és Alina Spătărelu, a Romániai Turisztikai Ügynökség képviselője.

Szintén ehhez kapcsolódó hír, hogy március 26-28. között nemzetközi turisztikai vásár zajlik a cívis városban lévő Kölcsey Központban.