Tudose határozottabb fellépést vár Bodogtól, hogy a lakosság megértse a védőoltások fontosságát

Tudose határozottabb fellépést vár Bodogtól, hogy a lakosság megértse a védőoltások fontosságát
Mihai Tudose megállapította csütörtökön, hogy az országban 180.000 olyan gyerek van, aki nincs beoltva kanyaró, és 80.000 olyan, aki nincs beoltva gyermekbénulás ellen. A miniszterelnök utasította Florian Bodog egészségügyi minisztert, hogy “dolgozzon ki egy módszert’, amivel meggyőzi a lakosságot a védőoltás fontosságáról.

‘Az országban 180.000 olyan gyerek van, aki nincs beoltva kanyaró, és 80.000 olyan, aki nincs beoltva gyermekbénulás ellen. Ez nem jó’ – hangoztatta Tudose a kormányülés kezdetén.

A miniszterelnök utasította Florian Bodog egészségügyi minisztert, hogy “dolgozzon ki egy módszert’, amivel meggyőzi a lakosságot a védőoltás fontosságáról.

‘Legkésőbb jövő hétre dolgozzon ki egy módszert, amivel meggyőzi a lakosságot a védőoltás fontosságáról. Nem létezik, hogy most rendelkezésünkre állnak a védőoltások és nem érjük el vele a gyerekeket’ – nyilatkozta Tudose.

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .