"Tudjuk, ki rabolta el" Madeleinet

"Tudjuk, ki rabolta el" Madeleinet
A Madeleine McCann elrablásával vádolt Robert Murat barátnője is gyanúba keveredett: az eltűnt kislány szülei által felbérelt magánnyomozók szerint a nő egy ismeretlen férfinak adta át a gyereket.

Egy szemtanú szerint a Madeleine McCann elrablásával hivatalosan is megvádolt Robert Murat barátnőjének is köze van a kislány eltűnéséhez. Ezt a gyerek szülei által felbérelt ügynökség, a Metodo 3 munkatársai derítették ki.

A gyanú szerint a nő – akit az ügynökség nem nevezett meg, egy ahhoz közel álló forrás azonban azt állítja, hogy a neve Michaela Walczuch – a kislány eltűnése után két nappal, május 5-én átadta a gyereket egy férfinak, aki egy kocsiba rakta Maddie-t.
A nő, aki a nem lakik messze Praia de Luztól, ahonnan a gyerek eltűnt, egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.
“Száz százalékig biztosak vagyunk abban, hogy a kislány él. Tudjuk, ki rabolta el. Tudjuk, ki ő és hogyan csinálta” – mondta a Metodo 3 főnöke, Francisco Marco a CBS amerikai televíziós csatornának adott nyilatkozatában.
A 33 éves brit Robert Murat akkor kezdett udvarolni a német származású Michaela Walczuch-nak, amikor a nő még egy házban lakott portugál férjével, Luis Antonióval, sőt, fél évig mindhárman együtt éltek.
Állítólag Michaela Walczuch az oka annak, hogy Robert Murat házassága zátonyra futott: felesége, Dawn, közös lányukkal együtt visszaköltözött Nagy-Britanniába, amikor rájött, hogy a férfi megcsalja.
A különleges szerelmi háromszög tagjait, Muratot, Walczuch-ot és Antoniót a kislány eltűnése után egy héten át álruhás rendőrök figyelték, mielőtt kihallgatták őket, és a brit férfit hivatalosan is gyanúsítottnak minősítették.