Transilvanian Music Awards 2013: Szavazz a jelöltekre!

Transilvanian Music Awards 2013: Szavazz a jelöltekre!
Háromnapos rendezvénysorozattal tér vissza a Transilvanian Music Awards Zenei Díjkiosztó Gála. A TMA Zenei Díjakat idén is több kategóriában osztják ki magyarországi és erdélyi előadóknak. A gála műsorát ezúttal is ismert sztárfellépők színesítik. A jelöltekre már lehet szavazni.

 

A tavalyi évben szerveztük meg először a Transilvanian Music Awards Zenei Díjkiosztó Gálát, ahol az erdélyi közönség kedvenc előadóit részesítettük elismerésben. A sepsiszentgyörgyi gálán egymást váltották az ismert hazai és magyarországi előadók a színpadon, majd a Magna Cum Laude koncertjével zárult az est. Idén megtriplázzuk az élményt! Egy nap helyett, három napon át zajlik a TMA Zenei Díjkiosztó Gála, a székelyudvarhelyi városnapok keretében, 2013. május 10-12. között, ráadásul a belépés mindenkinek ingyenes.

Ebben az évben összesen 21 kategóriában osztjuk ki a TMA Zenei Díjakat: 13 magyarországi és 8 erdélyi produkciót díjazunk. A jelöltek listája ezúttal is az Erdélyi Profi Lemezlovasok Szövetség, az erdélyi rádiók és a TMA szervezőcsapata által javasolt előadókból állt össze, akikre a www.transilvanianmusic.ro oldalon lehet szavazni. Az online szavazás 2013. április 18- április 26. között zajlik. A szavazás végeredménye dönti majd el véglegesen, hogy kik lesznek a TMA Gálán résztvevő előadók a 2013-as esztendőben. Azt azonban már elárulhatjuk, hogy a díjátadó során több élő koncertre is sor kerül: Székelyudvarhelyre utazik a Kistehén Zenekar, Tóth Gabi, Baricz Gergő, a Desperado és a Piramis Együttes is.

Ha Te is szeretnél beleszólni a sztárlista összeállításába, csak szavaznod kell kedvenceidre és ha szerencséd van a TMA Gálán találkozhatsz velük! Még több információért keresd fel a TMA honlapját (www.transilvanianmusic.ro), vagy lájkolj minket a Facebookon (www.facebook.com/transilvanianmusic)!