Történelmi nézőszámot hozott a történelmi mérkőzés

Történelmi nézőszámot hozott a történelmi mérkőzés
Az M4 Sport történetének legnézettebb műsora lett a vasárnap esti Magyarország – Norvégia labdarúgó EB-pótselejtező, amelyen a magyarok 44 év után harcolták ki a kontinensviadalon való részvételt.

Az M4 Sport a közvetítés ideje alatt ezúttal is a legnézettebb adó lett, 2 millió 578 ezer néző kapcsolt a közszolgálati sportcsatornára a Nielsen Közönségmérés adatai alapján. Már a november 12-i norvég-magyar pótselejtezőt is kiemelkedően sokan nézték, hiszen 1 millió 665 ezren kapcsoltak az M4 Sportra, ám a tegnapi mérkőzést még ennél is többen látták.
Az M4 Sporton a héten többször is képernyőre kerül felvételről a mérkőzés, hétfőn 13 órakor és 23 órakor, kedden 21:45-kor, csütörtökön 8:00-kor, valamint szombaton 10:30-kor lehet újra megtekinteni a találkozót. Az MTVA ezúttal is gratulál és örömét fejezi ki a magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjának és játékosainak a rég nem látott sikerért. A közmédia továbbra is a magyar sport elkötelezett híve és támogatója, ezért büszkén jelentjük be, hogy nemzeti csapatunk mérkőzéseit a jövő évi Európa-bajnokságon kizárólag az M4 Sport közvetíti.