Torlódások

Komoly fennakadások voltak csütörtökön a Nagyváradról Arad felé vezető úton, a körforgalomnál. Hosszú gépkocsi-sorok alakultak, a délelőtt folyamán ezek elérték a városi temetőt, illetve az Aradi úton a Pece partjáig húzódtak.

Az Aradi úton a gépkocsik közlekedését már reggel nyolc órától korlátozták, mivel elkezdődött azoknak a betonoszlopoknak a felállítása, melyek a Nagyvárad és Arad közötti országutat átszelő körgyűrű felüljáróját alkotják majd. A városból kifelé menet az út el volt torlaszolva az építkezési felszerelésekkel, s a közlekedést a Szentandrási út felé terelték, ahonnan az Ovid Densuşianu utcával való kereszteződésnél lévő körforgalomnál lehetett megfordulni. A betontömbök felemelésekor a balesetek megelőzése érdekében a közlekedést teljesen leállították a rendőrök. Bár minden egyes leállítás csak öt percet tartott, ez alatt az idő alatt minden alkalommal torlódások keletkeztek.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .