Törjünk együtt borsot a kilók orra alá! – nyerjen meghívót Schobert Norbert váradi előadására

Törjünk együtt borsot a kilók orra alá! – nyerjen meghívót Schobert Norbert váradi előadására
Ha az Erdonnal játszik, kétszemélyes meghívót nyerhet Schobert Norbert nagyváradi előadására.

Április 30-án, kedden 19 órától a Nagyváradi Állami Filharmóniában tart előadást Schobert Norbert, az Impulse rendezvényszervező meghívására. Az Űrhajós diéta! Szabadulj meg a kilóktól fénysebességgel című előadás egy forradalmian új diétát mutat be, melynek segítségével kalóriák és szénhidrátok számolgatása nélkül szabadulhatunk meg fölös kilóinktól.

Ha az Erdonnal játszik, kétszemélyes meghívót nyerhet az eseményre!

A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, csak egy e-mailt küldeni az erdon.verseny@informmedia.ro címre. Ebben kérjük adják meg nevüket, címüket, telefonos elérhetőségüket, a tárgysorba pedig írják be: Schobert Norbert-nyereményjáték.

Jelentkezési határidő: április 23., kedd, 12 óra. A sorsolást ugyanaznap 14 órakor tarjuk, a nyertesek neveit közzétesszük portálunkon. A meghívókat szerkesztőségünkben (Nagyvárad, Dacia 34.) lehet majd átvenni.

Az adatvédelmi politikánkkal kapcsolatos további információkért kattintson ide.

*
Schobert Norbert szaktudásával több ezer túlsúlyos ember életminőségének a javításán segített. Az Űrhajós diéta! Szabadulj meg a kilóktól fénysebességgel című előadás egy forradalmian új diétát mutat be, melynek segítségével kalóriák és szénhidrátok számolgatása nélkül szabadulhatunk meg fölös kilóinktól. Ez nem más, mint a NASA által összeállított űrhajós diéta, melynek segítségével Norbi, egy év alatt, negyven kilótól szabadult meg fiatalkorában.

Itt a lehetőség, hogy Schobert Norbi élettörténetét és új diétáját jobban megismerjük, április 30-án, kedden este 19 órától a Nagyváradi Állami Filharmóniában. Jegyek elővételben a filharmónia jegypénztárában, illetve a Fan Ice cukrászdában kaphatók, vagy az előadás előtt a helyszínen.

Törjünk együtt borsot a kilók orra alá Nagyváradon!