Törjünk együtt borsot a kilók orra alá! – meghívót nyertek Schobert Norbert váradi előadására

Törjünk együtt borsot a kilók orra alá! – meghívót nyertek Schobert Norbert váradi előadására
Megtartottuk a sorsolást, két olvasónk nyert kétszemélyes meghívót Schobert Norbert nagyváradi előadására.

Április 30-án, kedden 19 órától a Nagyváradi Állami Filharmóniában tart előadást Schobert Norbert, az Impulse rendezvényszervező meghívására. Az Űrhajós diéta! Szabadulj meg a kilóktól fénysebességgel című előadás egy forradalmian új diétát mutat be, melynek segítségével kalóriák és szénhidrátok számolgatása nélkül szabadulhatunk meg fölös kilóinktól.

A ma 12 órakor megtartott sorsoláson az Erdély Online két olvasója kétszemélyes meghívót nyert az eseményre.

Ők a következők: Simon Ildikó (Nagyvárad, Simion Bărnuțiu utca) és Reich Ilona (Nagyvárad, Predeal utca).

Gratulálunk! A meghívókat szerkesztőségünkben (Nagyvárad, Dacia 34.) lehet átvenni ma, április 23-án 18 óráig, illetve holnap, április 24-én 11–18 óra között.

Az adatvédelmi politikánkkal kapcsolatos további információkért kattintson ide.

*

Schobert Norbert szaktudásával több ezer túlsúlyos ember életminőségének a javításán segített. Az Űrhajós diéta! Szabadulj meg a kilóktól fénysebességgel című előadás egy forradalmian új diétát mutat be, melynek segítségével kalóriák és szénhidrátok számolgatása nélkül szabadulhatunk meg fölös kilóinktól. Ez nem más, mint a NASA által összeállított űrhajós diéta, melynek segítségével Norbi, egy év alatt, negyven kilótól szabadult meg fiatalkorában.

Itt a lehetőség, hogy Schobert Norbi élettörténetét és új diétáját jobban megismerjük, április 30-án, kedden este 19 órától a Nagyváradi Állami Filharmóniában. Jegyek elővételben a filharmónia jegypénztárában, illetve a Fan Ice cukrászdában kaphatók, vagy az előadás előtt a helyszínen.

Törjünk együtt borsot a kilók orra alá Nagyváradon!