Tömbházak csatornázása

Az utolsó árkot is betemették
Az utolsó árkot is betemették
Az utolsó árok betemetésével a napokban befejeződött az érmihályfalvi főtér két oldalán lévő tömbházak csatornázása. Korábban beszámoltunk arról, hogy a nyugati oldal készült el előbb, a keleti (régebbi) épületek maradtak későbbre.

Karsai Attila alpolgármester ebből az alkalomból felelevenítette: több évtizedes gond szűnt meg ezzel a munkálattal, a régi városháza oldalán összesen 62 (38 + 24) lakást csatlakoztattak a rendszerre, ezek mellett pedig a földszinteken lévő kereskedelmi egységeket, irodákat, műhelyeket.

Együttműködtek

A város vezetői ezúton is köszönik a lakosok együttműködését és türelmét, ugyanakkor a visszajelzésekből máris kitűnik, hogy a munkálat milyen fontos volt, hiszen megszűnt a bűz, illetve eltűntek a szúnyogok (utóbbi a rovarirtásnak is köszönhető). A főteret illetően hátra van még az azt az északi oldalon lezáró tömbház hálózatra csatlakoztatása. Ennek folyamatában a szükséges anyagkészlet beszerzése zajlik éppen, a kivitelezés még idén meg fog történni, tette hozzá az alpolgármester.

Rencz Csaba