Tom Cruise dagadt és kopasz

Tom Cruise dagadt és kopasz
Tom Cruise, aki nemrég még fura frizurával jó nácit játszott, majd hírbe hozták a Playboy-császár, Hugh Hefner szerepére (valószínűleg kacsa) most megcsillogtatja komikusi képességeit is.

Hogy el is higgyük neki, hogy vicces, szüksége van némi műhájra, műszőrre és műkopaszságra. Mindezekkel felszerelkezve lencsevégre kapták a Tropic Thunder forgatásán, ami háborús eposzt forgató színészekről szól, akik maguk is kénytelenek fegyvert ragadni. A rendező és a főszereplő Ben Stiller, a további szerepekben pedig Jack Blacket, Robert Downey Jr-t, Matthew McConaughey-t, Justin Theroux-t és Steve Coogant láthatjuk. Cruise szerepe egy villanásnyi cameora korlátozódik.

Nézd meg nagyobb méretben a kopasz és dagadt Tom Cruise-t!
Cruise-t egyébként már korábban is hírbe hozták, hogy Ben Stiller segítségével hódítaná vissza a nézőket, bár ez érthető viszonzása lehetne annak, hogy Stiller épp Cruise karikírozásával aratott nagy sikert a Mission: Impossible 2 után – ez a videó legendás. A Tropic Thunder-ben állítólag Mrs. Cruise is feltűnne, de előbb még a Mad Money című rablónős vígjátékban láthatjuk Queen Latifah és Diane Keaton mellett. Erről a filmről még azt lehet tudni, hogy miatta mondta le a Batman-szériában való további szereplését. A filmet januárban mutatják be, itt az előzetes és nem is rossz.

[origo]