ERDON Helyi hírek

2008.09.25. 18:01

Folytatódnak az ellenőrzések

<p>Bihar megye - Szerdán 34 koccanásos balesetet jegyeztek a Bihar megyei közrendészek, közúti ellenőrzések alkalmával 7 jogosítványt vontak be felfüggesztés végett, megbírságoltak 293 szabálysértőt összesen 33.400 lejre, köztük egyebek mellett 65 gyorshajtót, 26 gyalogost, 57 biztonsági övet nem viselőt.</p>

7-11 óra között a csatári és pályi rendőrök is baleset-megelőzési ellenőrzést tartottak a hatáskörükbe tartozó közutakon. Autóvezetésen kapták a 31 éves Krassó-Szörény megyei O. A.-t, akinek korábban felfüggesztették a jogosítványát. A diószegi rendőrök ittas vezetésen kaptak egy 60 éves helyi férfit, C. I. leheletében 0,74 mg/l-es alkolszintet mértek. Véralkoholtesztnek is alávetették az embert, az ügyben folyik a vizsgálat. A közrendészek érték tetten a 25 éves B. D. I.-t egy vidéki ellenőrzés során, a fiatalember egy teherautót vezetett jogosítvány nélkül. Ellene is eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!