ERDON Helyi sport hírek

2007.08.08. 12:55

Szatmárnémeti VSK: kettőből két győzelem Nagybányán

<p>Nagybánya – A második mérkőzését is simán megnyerte a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda–csapata. A Nagybányán zajló Extrem Kupán ma reggel a rendező csapatát verte 26–21 arányban, miután a szünetben nyolc gól előnyt mutatott az eredményjelző tábla a szatmáriaknak.</p>

A VSK kézilabdázói remeklül kezdtek a reggeli mérkőzésen, 9–2 arányban is vezettek. Kicsit alábbhagyott a lendült, így az első félidőben csak 13–5 arányban vezettek a Nagybányai Extremmel szemben.

A második játékrészben ismét belehúztak a szatmáriak, még 11 góllal is vezettek, azonban a biztos vezetés tudatában, már rengeteget hibáztak, az ellenfél is feljött, így csak öt gólos előnnyel zárt a VSK az Extremmel szemben. „Sokat hibáztunk. Igaz a tegnapi ellenfél erősebb volt. Talán a kapus, Cioroiu teljesítménye volt kiemelkedően jó. Remélem a délutáni mérkőzést is nyerni tudjuk” – mondta a mérkőzés után Nicolae Istrate edző. A VSK egyébként mindhárom kapusát pályára küldta: Cioroiu, Barlan és Costea 20 percenként váltotta egymást. „Szeretnénk látni, ki lesz a kezdőkapus a bajnokságban” – folytatta az edző.

A VSK tegnap a svájci Neuenhausen ellen győzött 27–23 arányban, ma délután 16 órától pedig a Nagybányai Minaur II ellen lépnek pályára, holnap pedig újabb két mérkőzést játszik a román ifjúsági válogatott és a Budapesti Elektromos ellen. Szatmárnémeti VSK – Nagybányai Extrem 26–21 (13–5). Szatmári gólszerzők: Oniga 5, Dan Sebastian 4, Ferent 4, Rogoz 4, Ianos 3, Marinca 2, Mates 1, Ardelean 1, Munteanu 1, Kibédi 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!