Több mint 20 éve a legjobb fúrások a Bimota Impextől!

Több mint 20 éve a legjobb fúrások a Bimota Impextől!
Több mint 20 éve a legjobb fúrások a Bimota Impextől! A kútfúrás nem egy egyszerű tevékenység, és nem is végezheti bárki, bármilyen körülmények között.

Akik ezt a szolgáltatást nyújtják, azoknak tapasztalattal kell bírniuk, hogy garantálják a víz minőségét, amit naponta fogyasztunk. Mielőtt munkához látnának, a szolgáltatóknak vízügyi, talajtani, talajmorfológiai, vízügyi-ökológiai tanulmányokat kell végezniük. Azt mondják, hogy a talaj második rétegéből származó víz a fogyasztható, mert az első rétegből származó szennyezett lehet a mezőgazdasági vegyszerekkel. Egy furat élettartama meghaladhatja a 25 évet, ha jól karbantartják. A gyakori használat révén homoklerakódás alakulhat ki, ami tisztítással megoldható.

A Bimota Impex az egyik legelismertebb ebben a tevékenységi körben Biharban és az országban is. A több mint 20 évnyi tapasztalat és a korszerű berendezések mindent elmondanak.

A Bimota Impex kft. kínál:

– vízellátási fúrásokat
– hőpompa fúrásokat
– monitorizáló fúrásokat
– mélyfúrású kutakat 125 mm-es átmérővel
– kúttisztítást
– hőpompa technológiai fúrásait
– piezometrikus fúrásokat
– hidrogeológiai fúrásokat
– talajvízszint-leszívást
– homoktalanítást és furatkarbantartást

3 év jótállás!

Referenciamunkáink:

Hotelek: Hotel Nevis, Hotel Ramada, Hotel Silver, Hotel Lan
Autókereskedések: Opel, BMW, Toyota, Ford, Hyundai, Citroen, Mercedes, Skoda
Kereskedelmi központok: PIC, Auchan, Praktiker, Kaufland, Bricostore, Lotus Market, ERA Park, Oradea Shopping City, Plaza Oradea, Kaufland Iosia, Lidl Iosia, Real 2, Aurora (Lotus 2)
Cégek: RCS & RDS, Plexus, Eberspacher, Faist Mekatronic, Faist Metalworking, Faist Light Metals, Inteva, Mobila Ada, Nidec, Master, Cecconi, Centrum, Celestica, Arnos, Challenge Electric, Hessers, Black Sea, VPK Packacing, Cridem, Proges, Romtrailer Service, Jasz Plaszt, Tiger Amira, Trade Center
Benzinkutak: Mol, Rompetrol, Lukoil
Autómosók
Állatkert
Nutrientul Palota
Lakónegyedek: Forvilla, Europa, Luceafarul, ARED Iosia, Prima Casa Nufarul, Beverly Hills, Riviera, Vienna Insurance

Részletek a 0722.220.012 és 0741.017.172 számokon és a http://bimota-impex.ro/ honlapon.

(Fizetett hirdetés: H16509)