Tömegtemetőt rejtett az ebédlő

A házbővítés minden nehézségére felkészült Catherine McGuigan – de arra nem számított, hogy a munkások tíz csontvázat találnak az ebédlő alá temetve, és neki 30 ezer fontjába kerül majd a maradványok eltemettetése.

A brit asszony villájának kibővítésekor találták meg a munkások az ebédlő alatt a tíz csontvázat.

A munkások falfehérre sápadtak, és reszkettek, mint a nyárfalevél, amikor felfedezték a szokatlan leletet.

A 42 éves asszony is rosszul lett a tudattól, hogy mit rejtett a padló, hiszen 11 éve a házban lakik, ide született tízéves fia, Cameron is.

A munkások először azt hitték, egy régi csövet találtak – aztán kiderült, hogy amit a kezükben tartanak, az egy emberi csont. Tovább ástak, majd megtalálták a hozzá tartozó koponyát, és a csontváz többi részét is.

Az asszony azonnal hívta a rendőröket, akik lezárták a villát, az ebédlőt pedig helyszínelők lepték el. A szakértők hamar kiderítették, hogy a maradványok legalább száz évesek, így a rendőrség nem is foglalkozott tovább az üggyel.

Azóta újabb csontvázak kerültek elő – összesen tíz. Némelyikből csak néhány csont maradt, de voltak olyanok is, amelyek még a koporsóban feküdtek. Nincs kizárva, hogy még legalább negyven holttest pihen a villa alatti földben – itt ugyanis az 1700-as években temető volt.

 

S mivel nem lehet tudni, kik a halottak, eltemetésük McGuigan dolga. Kapott egy figyelmeztető levelet az önkormányzattól, hogy bár exhumálási engedélyre nincs szüksége – hiszen a háza nem regisztrált temető -, azért meg kell adnia a halottaknak a kellő tiszteletet.

Az igazságügyi tárca pedig az egészségügyi és biztonsági előírások tiszteletben tartására figyelmeztették.

Az asszony – mit van mit tenni – megrendelte a koporsókat, és tömegtemetést, vagy a maradványok elhamvasztását tervezi. Ezért a ravatalozó 800 fontot számol fel neki – halottanként.

Forrás: Dailymail

  • Összekeverte a vécéajtót az ablakkal
  • Valós hullát boncoltak Uri Gellernél Video
  • Megerőszakolták az állásinterjún