Tízezer erdélyi rajongó bulizott az X Faktor sztárjaival

Tízezer erdélyi rajongó bulizott az X Faktor sztárjaival
Vasárnap, március 4-én, Székelyudvarhelyen zárta koncertkörútját a 2011-es X Faktor 8 legjobb versenyzője, akik a 6 helyszínes fellépéssorozat alkalmával tízezer rajongónak szereztek felejthetetlen perceket Erdélyben.

A Félsziget szervezőcsapatának és a Magyar Ifjúsági Értekezlet tagszervezeteinek szervezésében Kocsis Tibor, Muri Enikő, Baricz Gergő, Tarány Tamás, Kováts Vera, a Rocktenors, Lil C és az Apollo 23 első erdélyi turnéja kedden, a marosvásárhelyi sportcsarnokban vette kezdetét, majd a nagy sikerű berobbanás után egy kolozsvári klubkoncerttel kedveskedtek a közönségnek. Ezt követően a népszerű tehetségkutató sztárjai csütörtökön Csíkszeredába, pénteken Sepsiszentgyörgyre, majd szombaton Gyergyószentmiklósra látogattak, ahol teltházas sportcsarnok fogadta Baricz Gergőt, a hazatérő erdélyi versenyzőt.

A körút során délutánonként minden helyszínen közönségtalálkozóra is sor került, melyek keretén belül a 12 fiatal tehetség lelkesen osztotta meg élményeit a sajtó és a rajongótábor képviselőivel. Elmondásuk szerint a műsor lejárta óta ez volt a legjobb koncertturnéjuk, melyen a vendégszeretetnek és a fantasztikus közönségnek köszönhetően hihetetlen jól érezték magukat, új energiával töltődtek fel és bármikor szívesen visszajönnének Erdélybe.

Az X Faktor Sztárok Erdélyben fellépéssorozat eseményei a www.facebook.com/xfaktorsztarokerfelyben oldalon tekinthetőek meg, az esemény főtámogatója a Tusnád Ásványvíz.