Tippek a konyha kialakítására

Tippek a konyha kialakítására
A konyha az a hely, ahol főzünk, eszünk, szórakozunk és társasági életet élünk, ezért fontos, hogy olyan formát hozzunk létre, ami biztosíthatja mindezeket a tevékenységeket és még sok mást is.

Egy elfoglalt család számára egy jól és korrekt módon felszerelt konyha testre-szabott megoldás, ami fantasztikus funkciókat lát el, és helytakarékos, így minden centiméternyi helyet ki tudunk használni.
A konyha felújítása intelligens fogadás a ház értékének növelésére, így nagy befektetéssé válhat a jövő számára.

1

A minőség – elsősorban

Ha a konyha felújítására gondolunk, akkor a legjobb minőségű tárgyakat szeretnénk elérni.
Az íratlan tervezési szabály azt mondja, hogy mind a csempének, mind a padlócserépnek domináns vagy azonos színűnek kell lennie. De ez nem jelenti azt, hogy nem engedhetjük szabadon a fantáziánkat. Ugyanakkor feltétel: ne zsúfoljuk tele a helyiséget! Ne feledjük, hogy a bútoroknak, a csempének és a padlócsempének harmonizálniuk kell egymással.
A kiválasztott padlócsempének minőséginek és ellenállónak kell lennie, elég erősnek ahhoz, hogy bírja a nagy forgalmat, a háziállatok jelenlétét, a kiborult élelmiszereket és a tisztítószereket. Falburkolatnak szintén olyan csempét kell választani, ami nagyfokú vegyi ellenállással rendelkezik a konyhában keletkező gőzökkel, illetve zsírokkal szemben.
A konyhai csempék és padlócsempék kiválasztásakor figyelembe veendő egyéb szempontok: karcállóság, porozitás vagy vízfelvétel, kopásállóság.

A fotóalbumban a legváltozatosabb modelleket tekinthetik meg. Ha a felújítás előtt látni szeretnék, hogy fog kinézni a konyha, milyen színű és formájú csempék és padlócsempék illenek a legjobban bele, akkor eljöhetnek a Ceramiche Mariner székhelyére és kérhetik az INGYENES 3D tervet!

7

A 3D tervezés előnyei:

– kiválaszthatja a konyhába vagy fürdőszobába illő csempe és padlólapok színét és formáját
– megnézheti a helyiséget a munkálatok elkezdése előtt
– lehetősége nyílik egy virtuális túrára a fürdőszobában vagy a konyhában, és megtekintheti ezeket minden sarokból 3D-ben
– a kialakítás valós költségeinek becslése
– az anyagigény kiszámítása

A Ceramiche Mariner a piac valamennyi szegmenséhez szól, kiváló minőségű termékein és felkészült, segítőkész személyzetén keresztül.

(Fizetett hirdetés: H932428)