Tesztvezetésre hívja önt a Ford Carbenta Com, az ön márkaképviselete!

Akt.:
Tesztvezetésre hívja önt a Ford Carbenta Com, az ön márkaképviselete!
Az Aushopping és a ön márkaképviselete, a Ford Carbenta Com meghívja az első idei tesztvezetési idényre. Jöjjön március 28-30. között a nagyváradi Aushopping (Auchan) parkolójába, az Ogorului 171. szám alá és fedezze fel új modelljeinket és azok technológiáit.

Mindannyian arra törekszünk egy autó kiválasztásánál, hogy számunkra fontos kritériumoknak feleljen meg a külső dizájn, a hasznosság, a biztonság, az időtállóság, a felszereltség stb. tekintetében. Mindezzel együtt az egyik legfontosabb, amit autóvezetőként keresünk az, hogy könnyű legyen irányítani a járművet és itt szó van a testtartásról a volánnál, a komfortról, a manőverezésről, a felhasználó barátságról, arról, hogyan viselkedik az autó kanyarban, hogyan húz, hogyan indul.

Itt a Ford által képviselt különbség érezhető. Bármilyen autót is vezetett eddig, egy Ford kormányához ülve teljesen más érzete lesz és amikor kihívja az autót egy tesztvezetésre, valószínűleg kellemes tapasztalatokkal fogja ezt végig csinálni. A gyorsulástól stabilitáson át az intelligens techonológiáig és gyors reakcióidőig a Ford megtestesíti mindazt, amire szüksége van, hogy ne csak egy kelléknek érezze, hanem tökéletes illeszkedjen az ön stílusához és személyiségéhez. Ezért biztosak vagyunk benne, hogy a Fordot nem csak vezetni lehet, hanem érezni kell.

Ha sikerült megragadnunk a figyelmét és felkeltenünk az érdeklődését, várjuk az Aushopping parkolójában az Ogorului 171. szám alatt, március 28-30. között, 11-től 17 óráig és meghívjuk, hogy a tesztvezetés során próbáljon ki egy Fordot, a Ford Carbenta Com szervezésében, partnere ebben az Aushopping Nagyvárad.

Fedezze fel a Fordot! Érezze a Fordot! Vezesse és fedezze fel az új technológiai megoldásokat az új modellekben! Fiesta, Ecosport, Kuga, az új Focus és az új Edge várja!

Szakadjon ki a régi autójával kapcsolatos megszokásokból és jöjjön Fordot vezetni!

Ford Carbenta Com
Fedezze fel a különbséget!

 

 

Fizetett hirdetés!

HB 187615