Térítésmentes útmatrica mozgássérülteknek

Térítésmentes útmatrica mozgássérülteknek
A mozgássérültek által vezetett személygépkocsi törzskönyvében szerepelnie kell annak a bejegyzésnek, hogy a kocsi a fogyatékosságuk mértékének megfelelően van átalakítva.

A Szatmári Fogyatékkal Élők Egyesülete és a Román Gépjármű–nyilvántartó Hivatal szatmárnémeti kirendeltsége partnerségi kapcsolatot kötött egymással. A partnerségre a két fél közti együttműködés megkönnyítése érdekében volt szükség — tudtuk meg a fogyatékkal élők egyesülete elnökétől, Pop Crinától. Azért, hogy a fogyatékkal élők térítésmentesen megkapják a 2008–as évre szóló útmatricát, az általuk vezetett személygépkocsi törzskönyvében szerepelnie kell annak a bejegyzésnek, hogy a kocsi a fogyatékosságuk mértékének megfelelően van átalakítva. Ha nem szerepel a törzskönyvben, nem kap térítésmentesen útmatricát a fogyatékos személy. A Szatmári Fogyatékkal Élők Egyesülete elnöke, Pop Crina kéri azokat a mozgássérülteket, akik a fogyatékosságuk mértékének megfelelően átalakított személygépkocsival rendelkeznek és közlekednek és a gépkocsi törzskönyvében nem szerepel ez feltüntetve, jelentkezzenek a Román Gépjármű–nyilvántartó Hivatal szatmárnémeti irodájában.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .