Teremlabdarúgó torna a szatmári foci egykori „celebjeivel”

Teremlabdarúgó torna a szatmári foci egykori „celebjeivel”
A szatmári futballélet egykori nagyjai is pályára léptek a szatmárnémeti Il Clacio – Legea elnevezésű labdarúgótornán, amelyet végül a Szatmárnémeti Soarelui csapata nyert meg.

A Csík Tibor, Mircea Bolba, Martin Tudor, Lulu Dragomir, Paul Mihai, Ovidiu Suciu, Florin Fabian, Dacian Nastai, Esztinka István, Liviu Năstruţ, Adi Dulcea, Florentin Dumitru, Gicu Covaci vagy Cristi Popa nevével fémjelzett Szatmárnémeti Olimpia és Szatmárnémeti Someşul csapatai még dobogós helyezés közelében sem jutottak. Ez „érthető”, ugyanis a fentebb felsorolt labdarúgók nagy pályán értek el emlékezetes eredményeket (élvonalban való szereplés), a kis pályán már nehezen találták az ellenfél kapuját. A döntőben a Soarelui 6–1 arányban verte a Szatmárnémeti Il Calcio csapatát, míg a bronzmeccsen a Szatmárnémeti Roş–Albaştrii 10–4 arányban győzött a Szatmárnémeti Power ellen. Az 5. helyért játszott meccsen A Someşul 9–8 arányban győzött az Olimpia ellen.
A Soarelui csapata (képünkön): Rezoreanu – Pio Dragoş, Németh, Fl. Păcurar, Cocian, Laza „Del Piero”, Vitoc, Ploieşteanu, Cucu, Gicu Covaci.
Az Il Calcio csapata: Cherecheş – Vincze, Găzdag, Cionca, Şimon, Tenteş, Ninţaş, Ziman, Abrudan, Prodan, Tavi Erdei.

Címkék: , ,