Tengerparti üdülés

Tengerparti üdülés
Szatmár megye — A Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság által működtetett Prichindel nappali központ 15 gondozottja egyhetes tengerparti üdülésen vesz részt.

A Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság által működtetett Prichindel nappali központ 15 gondozottja tengerparti üdülésre indul július 12–én, szombaton, tudtuk meg Fabian Liliana intézményvezetőtől. Az egyhetes táborozás része annak a 2006–ban indult kötelező projektjüknek, amelynek az a célja, hogy a hátrányos helyzetű gyermekeket hozzásegítsék ahhoz, hogy beilleszkedjenek az őket körülvevő társadalomba. Ennek a szocializációs folyamatnak feltétele a más intézményeket látogató óvodás vagy iskoláskorú gyermekekkel való rendszeres találkozók megszervezése és a táborozások is: tavaly előtt a Kolozs megyei Jegenyén, tavaly az Arad megyei Menyházán voltak, és idén Eforie Nord–ra utaznak.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .