Temes megye: munkahelye liftaknájában, holtan találták meg az eltűnt nőt

Temes megye: munkahelye liftaknájában, holtan találták meg az eltűnt nőt
Munkahelyének, egy temesvári áruháznak a liftaknájában találták meg holtan azt az 58 éves asszonyt, akit hétfő este óta keresett a rendőrség, miután munkaideje lejártával nem érkezett haza. Az asszony Temesvár belvárosában dolgozott az egyik nagyáruházban. A rendőrséget a fia értesítette.

Miután a munkahelyén is érdeklődött édesanyja holléte felől, a férfi megtudta, hogy ott sem látták az eltűnt nőt. A férfi ekkor értesítette a rendőrséget, akik azt feltételezték, hogy az asszony emberrablás áldozata lett. Az 58 éves nő hétfőn reggel 6 órakor indult el dolgozni, a lakhelyéhez közeli bolt kameráinak felvételén az látszik, hogy két fiatalember követi, így először emberrablásra gyanakodtak a rendőrök.

Ezt a feltételezést azonban cáfolja, hogy több utcai megfigyelőkamera is rögzítette, amint a nő munkahelyének közelében leszáll egy buszról – nyilatkozta Ancuţa Morariu, a Temes Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője.

“A helyszínelők jelenleg is bizonyítékokat gyűjtenek. A kórbonctani vizsgálatok eredményeit követően megállapítható lesz, hogy baleset történt-e, azaz a nő beleesett a liftaknába, vagy másvalami történt” – magyarázta az AGERPRES hírügynökségnek a szóvivő.

www.agerpres.ro