Teljesült Tiesto régi álma

Teljesült Tiesto régi álma
A holland sztárlemezlovas Tiësto albumát, az Elements of Life-ot Grammy-díjra jelölték Legjobb Elektronikus/Dance album kategóriában.

Az Elements of Life album csak az USA-ban 72 ezer példányban kelt el már, több országban pedig arany- és platinalemez lett. A kategória további jelöltjei: Justice, Shiny Toy Guns, LCD Soundsystem és a The Chemical Brothers. Tiësto jelenleg világ körüli turnén népszerűsíti az albumot, telt házas (15 ezres) bulit tartott például az LA Sports Arenában, a Hammerstein Ballroomban New Yorkban. Észak- és Dél-Amerikán, Európán, Dél-Afrikán és Ázsián keresztül vezet a turné, nemrég Bukarestben is láthatták-hallhatták a rajongók kedvencüket.

Örül az elismerésnek

A turné összes eddig állomására elővételben fogytak el a jegyek. „A Grammy-díjra jelölés mindig is egy távoli álom volt számomra. Több mint egy kemény évet dolgoztam ezzel az albummal, így igen-igen nagy öröm számomra ez a jelölés. Elismerése a befektetett rengeteg munkának, energiának!” – nyilatkozta Tiësto a jelöléssel kapcsolatban. A jövőre 50. évfordulóját ünneplő Grammy-díjosztó gála 2008. február 10-én, Los Angelesben lesz.