Téli üdülési lehetőségek

Téli üdülési lehetőségek

Szatmárnémeti – Már megkezdődött a jegyfoglalás a turisztikai ügynökségeknél, azok részéröl akik a téli vakációt valamelyik síparadicsomban vagy akár melegebb éghajlaton szeretnék emlékezetessé tenni.

A vakációzni vágyók hadát a legtöbb ügynökség már felkészülten várta, ajánlataik között megtalálhatóak akár csoportos vagy egyéni ajánlatok is, szinte a világ bármelyik részére – persze a pénztárca vastagságától függően. Igencsak keresettek az Ausztriai  és az Olaszországi sípályák által nyújtott szolgáltatások, már akár száz eurótól kezdődően. A tehetősebbek Bali, Kuba, Mexikó vagy esetleg Gambia között válogathatnak. Az egyénileg megtervezett üdüléseket azért nem ajánlják, mert egyrészt több pénzbe kerülnek, másrészt a kellemetlenségek elkerülése miatt, amelyek az üdülni vágyót érhetik már a szállodai szobafoglaláskor, nembeszélve a saját biztonságukrol.

Nagy Attila turisztikai ügynökségvezető elmondta, a legjobb ha az utazás megtervezését szakemberekre bízzuk, mert az utaztató a szerződésben foglaltatott biztonságért garanciát vállal. Egyúttal hozzátette azt is, hogy  ne dőljünk be a túl olcsó ajánlatoknak sem, mert meglepődhetünk a cserébe kapott szolgáltatás minőségén.