Téged is a macskád ébreszt?

Téged is a macskád ébreszt?
A friss állatgazdik (a tulajdonos szó olyan erős hierarchiát sugall ebben az esetben) jó, ha még időben megtanulják, hogy a házirend mindkét félre vonatkozik. Mert hacsak nem plüssállatról beszélünk, napi ritmusunk nem csak nekünk van. Vagy ha csak a sajátunkkal foglalkozunk, hát könnyen megjárhatjuk…

Néha bizony jó lenne egy Garfield -féle macska, aki délig alszik. Főleg hétvégén. Hát igen, a mi életünk filmjében a következőképp alakulna: Belső óránk szerint, kipihenten, és vidán-tettrekészséggel ébredünk. Kiugrunk az ágyból, elénekeljük a kedvenc dalunk refrénjét (Pavarottit is lealázó tehetséggel), majd dudorászva kávézunk vagy teázunk. Kedvenc cicusunk eközben édesdeden alszik a párnáján, vagy a kosárkájában. Kikészítjük reggelijét, majd kedvesen felébresztjük.

Folytatás a haziallat.hu oldalán

Címkék: , ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .