Teadélutánt szerveztek az Adyban

Teadélutánt szerveztek az Adyban
Nagyvárad – Péntek délután teadélutánt rendezett a nagyváradi Ady Endre Líceum diáktanácsa a tanintézet kilencedikesei számára.

A rendezvénynek több évre visszatekintő hagyománya van, célja az iskolában zajló tevékenységeknek a bemutatása azon diákok számára, akik szeptemberben lépnek be először az Ady kapuján. A gyülekező négy órakor volt a sportpályán, majd a megjelentek hat csoportba felosztva ismerkedtek a tanításon kívüli programokkal.

Ennek megfelelően, rotációs alapon valamennyi érdeklődő bepillantást nyert a Diáktanács, a vitakör, a Zabhegyezők, a moderntánckör, a színjátszókör és a rajzkör életébe, úgy, hogy a különböző helyszíneken az illető foglalkozást vezető tanárok vagy diákok vázolták fel a főbb tudnivalókat. Az érintettek nagy érdeklődést tanúsítottak az elhangzottak iránt, többen ígéretet is tettek arra, hogy hamarosan ők is be fognak kapcsolódni a tevékenységekbe. A rendezvény abból a szempontból is hasznosnak bizonyult, hogy új barátságok is szövődtek, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a teadélutánt lezáró néptáncbemutatón és az azt követő fergeteges bulin uralkodó felhőtlen légkör.