Te sikeresnek érzed az életed?

Akt.:
Te sikeresnek érzed az életed?
A ma embere számára egy dolog biztos, az állandó bizonytalanság, a folyamatos változások az élet minden területén. A Project Life Management, röviden PLM egy olyan innovatív program, ami abban nyújt segítséget, hogy ebben a folytonosan kavargó, változó világban, hogyan vegyük kezünkbe sorsunkat ahelyett, hogy a világ kiszolgáltatottjai lennénk.

A program alapkoncepciója; hogyan találjuk meg és valósítsuk meg céljainkat, álmainkat, a projektmenedzsment szemlélet, illetve a projektmenedzsment eszköztár alkalmazása révén.

Az egész életünkre, életfeladatainkra tekinthetünk egymás mellett futó projektek sorozataként. Ezeknek a folyamatoknak a főbb szabályszerűségei megismerhetők, így tervezhetők is. A munkánk, a tanulásunk, a családi életünk tudatos menedzselése nem csak az érintett egyének, hanem a társadalom egésze szempontjából fontos. Hiszen társadalmunk projektesedik, akaratlanul, észrevétlenül alkalmazkodunk a rövid távra előre jelezhető változásokhoz. A belátható jövőtávunk leszűkül, rövid távú célmeghatározásokra tudatos tervezésre, szervezésre van szükségünk. Ehhez nyújtanak segítséget az üzleti világban évek óta sikeresen alkalmazott projekteszközök és technikák.

A projektmenedzsment 5 folyamatcsoportját; az előkészítési, a tervezési, a megvalósítási, a folyamatos monitoring-kontrolling és a zárási folyamatokat mind-mind tudatosan alkalmazhatjuk egy-egy magánéleti projektünk végrehajtása során.

Hétköznapjaink, mindennapjaink tevékenységeinek koordinálása során pedig pontosan azokra a fontos menedzsment kompetenciákra van a legnagyobb szükségünk, melyeket a projektmenedzsment 10 tudásterületével azonosíthatunk.

Ezt kombinálva a kezünkbe kerül egy rendszer, maga a PLM rendszer, amely segíti életünk tudatos vezetését.

Az egyetlen lehetőség, hogy megtaláljuk a rendet a káoszban és hosszútávon fenn is tudjuk tartani az egyensúlyt magunk körül folyamatosan alkalmazkodnunk kell a változásokhoz, és egyúttal törekednünk kell egyfajta tudatosságra az élet minden területén. A Project Life Management az életszervezési tanácsaival hatékonyan segíti az életünk tudatosabb vezetését. A PLM szemlélet kiindulópontja, hogy a magánélet és a vállalkozás közti választóvonal egyre inkább elmosódik, így az üzleti világban alkalmazott projekteszközök és technikák adaptálhatók a magánéletünkbe, a két terület közti összhang pedig egy pozitív öngerjesztő folyamatot hoz létre.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva!

Web: https://profi-project.eu
Email: info@profi-project.eu
Tel.: +36 (30) 635 5145
Facebook: Project Life Management

– PR cikk –

Címkék: ,