Tavaszi nyereményeső a Naplóval!

Akt.:
Tavaszi nyereményeső a Naplóval!
© Illusztráció: dreamstime.com
Vigye haza a 100 ezer forint értékű laptopot, a wellness-hétvégét vagy a többi értékes nyereményünket!


Aki velünk játszik, hat héten keresztül hétről hétre egyre értékesebb ajándékokat nyerhet.

Március 4-étől április 16-áig minden nap sorsolunk: legyen Öné az 5 ezer, 10 ezer, 15 ezer vagy 20 ezer forint értékű vacsora-, élelmiszer-, cipő-, ruházati-, műszaki cikk-utalvány, vagy okostermék. Játsszon velünk, mi jutalmazzuk a hűségét!

Minden játékos több szelvényt is beküldhet: minél több szelvényt küld be valaki, annál nagyobb az esélye arra, hogy megnyerje az egyre értékesebb ajándékokat, illetve a 6. héten kisorsolt fődíjakat. A napi nyertes szelvénye visszakerül a többi szelvény közé, így egy játékost akár többször is kisorsolhatunk.

Mit kell tennie? Vágja ki a napilapunkban található szelvényt, és kitöltve küldje vissza a Hajdú-bihari Napló szerkesztőségébe (4024, Debrecen Dósa nádor tér 10.). A beküldési határidő: április 13., a fődíj sorsolásának időpontja: április 15.

A játékban csak azok vehetnék részt, akik a sorsolás időpontjában érvényes Napló-előfizetéssel rendelkeznek!

Ha még nem rendelte meg lapunkat, jelentkezzen az alábbiak egyikén:
az elofizetes@naplo.hu e-mail címen, vagy hívja a +36 (52) 998-181-es telefonszámot.

A szelvényt beküldő tudomásul veszi, hogy a nyereményjáték célja, hogy az Inform Média Lapkiadó Kft. (4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 11.) mint adatkezelő frissítse az előfizetői adatbázisában lévő adatait, és az esetleges új adatokat kapcsolattartási céljából valamint közvetlen üzletszerzési célú megkeresések jövőbeni lefolytatása céljából felhasználja.