Tavaszi Fesztivál az ERA Parkban: gumizást és ugróiskolát játszhatnak a gyerekek, de találkozhatnak pizsamás hősökkel is

Akt.:
Tavaszi Fesztivál az ERA Parkban: gumizást és ugróiskolát játszhatnak a gyerekek, de találkozhatnak pizsamás hősökkel is
A gyermekkor világát idézik meg ezen a hétvégén az ERA Parkban. Szombaton, március 25-én, 17.30 és 19 óra között a kereskedelmi központ kupolája alatti tér tele lesz színnel és vidámsággal.

BombonERA Tavaszi Fesztiválra hívja a legkisebbeket, egy olyan nagyszabású rendezvényre, ahol lesz sok-sok játék, kézműves műhelyek, tánc és rengeteg meglepetés!
Légy nyitott, és gyere, vegyél részt a legkisebbekkel együtt gyermekkorod játékaiban: lesz gumizás, ugróiskola, hula hopp karika, lufihajtogatás, célbadobás, mindemellett pedig papírrepülő-verseny.
BombonERA és barátai, Masha, Buburuza, Pisoi és Şopi felügyelete mellett a gyermekek részt vehetnek arcfestésen, és gyűjthetnek többek között karkötőket és nyakékeket, popcornból készült lepkéket, és sok más aranyos tavaszi díszt.
Megjegyzendő, hogy az első 100 gyermek, aki részt vesz az eseményen, ingyen popcornt kap a szervezők részéről.
A szórakozás garantált! És, mint mindig, a belépés ingyenes mindenkinek.
Szeretettel várunk!

Címkék: ,