Tavaszi bál volt Velencén

Tavaszi bál volt Velencén
Nagyvárad- Szombat este a Kolozsvári úti római katolikus kultúrotthonban Tavaszi bált szervezett az RMDSZ nagyvárad-velencei körzete. A talpalávalóhoz a muzsikát ezúttal a Vegas Band biztosította.

 

Bár az időjárás alapján egyáltalán nem erre lehet következtetni, lassan a feléhez érkezik a tavasz, így eljött az ideje annak, hogy megrendezze hagyományos tavaszi bálját az RMDSZ Cservák Miklós elnök által vezetett várad-velencei körzete. A szombat esti mulatságon ízléseken megterített asztalok várták a részt vevőket, s még arról is gondoskodtak a szervezők, hogy a kályhát befűtsék. A zenéről ezúttal a Vegas zenekar gondoskodott, a repertoárban ahogy ilyenkor lenni szokott, hazai és nemzetközi pop-rock slágerek, örökzöldek, operettrészletek, magyar- és cigánynóták szerepeltek.

Ropták a táncot

A folyamatosan érkező vendégeket nem kellett senkinek se noszogatnia ahhoz, hogy benépesítsék a táncparkettet: idősek és fiatalok egyaránt jól érezték magukat, még egy 80 év körüli pár is járta a csárdást. A jó hangulathoz nem csupán a kiváló társaság, hanem az ízletes vacsora is hozzájárult.

Ciucur Losonczi Antonius