Tárgyalnak a légijáratról

Közleményt bocsátott ki a váradi repülőtér vezetősége azokkal a Blue Air járatokkal kapcsolatban, melyeket a társaság a Nagyvárad- Konstanca útvonalon kíván üzemeltetni.


Megjegyzi, hogy a Megyei Tanács által a Blue Air-rel kezdeményezett tárgyalások hatására döntött úgy a légitársaság, hogy a menetrend szerinti járatai közé sorolja azt is, melyet a megyei önkormányzat aktuális vezetése javasolt néhány hónapja. Hamarosan az arra vonatkozó műszaki jellegű és egyéb megbeszélések is elkezdődnek, hogy hány ilyen járat lesz, és mikor. A Blue Air azt indítványozza, hogy az első dátum 2017. április 27. legyen, járatok pedig heti egy alkalommal legyenek. A tárgyalások befejezése után a Megyei Tanács a repülőtér vezetőségén keresztül értesíti majd ezek eredményéről az érdeklődőket.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter