Tanévvégi könyvvásár az Eminescuban

Tanévvégi könyvvásár az Eminescuban
Nagyvárad – Molnár Judit magyartanár meghívására Nagyváradon, a Mihai Eminescu Főgimnáziumban tartott könyvvásárt a Kriterion Könyvkiadó.

A tanév végének közeledtével elsősorban a diákoknak kívánták megkönnyíteni a nyári házi olvasmányokhoz való hozzáférést, így elsősorban klasszikus irodalmat hoztak, amit kedvezményes áron lehetett megvásárolni. Ezenkívül a kiadó gondozásában megjelent mintegy félszáz legújabb kötet közül lehetett válogatni, tudtuk meg a H. Szabó Gyula igazgatótól. Második alkalommal jártak kiadványaikkal az Eminescu Főgimnáziumban, illetve még tavaly év végén a Filharmóniában is tartottak egy könyv- és lapbemutatót. Benkő Levente, a Művelődés szerkesztője a kulturális és művészeti folyóirat legújabb számait is bemutatta a helyszínen az érdeklődőknek. Bár eredetileg úgy volt, hogy a tanintézet dísztermében lesz a lapbemutató megtartva, ez végül elmaradt, mivel „rászerveztek” az eseményre.

Címkék: , ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .