Tánctanfolyam a Feeling Dancnél

Tánctanfolyam a Feeling Dancnél
Nagyvárad – A nagyváradi Feeling Dance táncklub újabb két hónapos társasági- és sporttánc-tanfolyamot indít, az ünnepélyes megnyitó október 6-án, szombaton 15 órától lesz a tanfolyamok helyszínén, a Sas alatti Árkádia Ifjúsági és Gyermekszínházban, a kezdő felnőtteket (14-99 évesek) várják.

A tanfolyamok időpontjáról a helyszínen kapnak majd felvilágosítást az érdekeltek. Annyit elárultak a szervezők máris, hogy mindenki választhat majd magának csoportot, hogy a számára legmegfelelőbb időpontban vehessen részt a tanfolyamon.

A kínálatban szereplő eddigiek mellett – tangó, discofox, salsa, cha-cha-cha, keringő, samba, rumba, jive, argentin tangó, lambada, blues mellett – újabb táncokat, például bachatat is megtanítanak a jelentkezőknek, alapszinten. A tanfolyamot haladó szinten folytathatják a továbbiakban az alapszintet elvégzettek.

Az 5–13 éves táncos lábú gyerekeket október 2-tól minden kedden és csütörtökön 18–19 óra között várják ugyanott. A klub folyamatosan tart válogatást tehetségeknek, ők a profikkal készülhetnek a továbbiakban.

Bővebb felvilágosításért, feliratkozás végett hívják a 0259/25–07–58, 0359/43–14–53, illetve a 0722–88–35–69, 0741-28-35-69 telefonszámot, keressék fel a www.feelingdance.ro. honlapot. Figyeljék a Bihari Naplóban megjelenő nyereményszelvényket!

Zámbó Sipos Mónika