Tanárok az iskolapadban

Bihar megye – Ebben az évben 2127 pedagógus iratkozott fel a július 16-17-én megszervezésre kerülő versenyvizsgára, hogy reményei szerint kinevezést kapjon valamely tanintézménybe. A feliratkozási határidő lezárult, csak azok a friss diplomások jelentkezhetnek még, akik most államvizsgáznak.

Ők a tanfelügyelőség 26-os szobájában érvényesíthetik jelentkezésüket. Ebben az évben 515 katedrát tettek ki tituláris helyként a versenyvizsgára és 1400 helyet lehet helyettesítőként elfoglalni. A vizsga városszinten 8 vizsgaközpontban zajlik majd: az Onisifor Ghibu Középiskolában, az Ady Endre Középiskolában, a Dacia iskolában, a görög-katolikus középiskolában, a Mihai Eminescu és Emanuil Gojdu Főgimnáziumokban, illetve a Traian Vuia és a Constantin Brancusi Műszaki Kollégiumban.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .