ERDON Bulvár

2008.02.26. 10:59

Britney-t kihasználja az apja?

<p>Egy ügyvéd azzal vádolja az énekesnő apját, hogy sérti lánya személyiségi jogait. James Spears irányítja ugyanis lánya életét és pénzügyeit - mondta a jogász hétfőn Los Angelesben.</p>

Az apa ügyvédje szerint azonban John Eardley nem is képviselheti Britney-t, a popsztár korábban elvesztette ugyanis önrendelkezési jogát. Egy bírósági határozat szerint a 26 éves énekesnőről és vagyonáról átmenetileg apja gondoskodhat, amióta Britney egy hónap alatt kétszer is kórházba került mentális problémák miatt.

Eardley szerint azonban Britney-nek nem tesz jót, hogy az apja dönt az ügyeiről, mert sosem voltak jóban. Az ügyvéd szerint szövetségi bíróságnak kellene megállapítania az énekesnő jelenlegi állapotát, és döntenie a további gondnokságról.

Jeffrey Wexler, az apa ügyvédje azt mondta, James Spearsnek már csaknem 43 ezer dollárjába (több mint 7,5 millió forintba) került Eardley pénteken kezdődött támadása. Wexler szerint ráadásul a törvény, amelyre Eardley hivatkozik, csak faji megkülönböztetés eseteire vonatkozik.

Eardley ugyanakkor azt állítja, hogy amikor néhány nappal ezelőtt utoljára beszélt Britney-vel, valaki erővel elvette a sztártól a telefont.

Az énekesnő 2007 októberében elvesztette gyermekei felügyeleti jogát. A sztár csaknem két hónapig nem is láthatta két fiát. Január elején erőszakkal kellett ugyanis kórházba vinni Beverly Hills-i otthonából, miután a kicsiket nem volt hajlandó átadni apjuk, Kevin Federline egyik biztonsági őrének. Egy nappal később Britney-től még a láthatási jogot is megvonta a bíróság. Az énekesnő napokig volt kórházban, majd január végén újra mentő vitte el - állítólag ekkor már önszántából vonult be pszichiátriai vizsgálatra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!