Tálentum-koncert szombaton

Tálentum-koncert szombaton
Nagyvárad- Tálentum Tíz címmel hálaadó jubileumi koncertre készül a nagyváradi Tálentum zenekar. A Nagyvárad-Olaszi Református Egyházközséggel közösen megszervezett koncerten szeretne az együttes hálás szívvel beszámolni arról, mi minden történt az elmúlt tíz év alatt.

Képet kaphat a váradi közönség és közösség arról a szolgálatról, melyet a tagok végeznek. A koncerten dalaik segítségével szeretnék végigjárni az eddigi tíz év eseményeit, de persze újdonságban is lesz része a hallgatóságnak. Ebben segítségükre lesznek barátaik, névszerint: Lukács Róbert, a váradi Művészeti Líceum hegedűtanára, a debreceni Voce Vita énekegyüttes, valamint a régi zenekari tagok: Margittai Tamás és Faragó Attila, és a meglepetés vendégek.

Helyszín: olaszi refomátus templom (Ezredévi Emléktér/Piata Libertatii 40. szám). Időpont: 2013. október 26., 18 óra. A belépés ingyenes. A zenekar a további szolgálatok segítésére adományt fogad el, az eseményre mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Információ: talentumtag.blogspot.com, illetve talentumtag@gmail.com.

Címkék: ,