Találkozó a polgármesterekkel

Találkozó a polgármesterekkel
Hargita megye – A Megyeháza kiebbik üléstermében 2008. július 15-én, 17,00 órától Borboly Csaba, a Megyei Tanács elnöke megbeszélést tartott a Csíki térség polgármestereivel.

A megbeszélésen a polgármesterek bemutatták elsődleges terveiket, amelyeket őszig meg tudnak valósítani, valamint a négyéves tevékenységi tervüket.

Napirendre került a 7. számú rendelkezés, amely a települések vízhálózatának és csatornarendszerének kiépítésére nyújt támogatást, továbbá szó volt a parkosítási munkálatokról, sportpályaépítésről, a megyei útjavítások programjáról. Lehetőségeket kerestek a közös megoldásra, valamint felmerült azon falvak problémája, ahol még nincs nyilvános telefon, ugyanakkor térerő sincs.

Hasonló megbeszélést tartanak ma este az udvarhelyszéki önkormányzati elöljárókkal, Székelyudvarhelyen a Megyei Forrásközpont előadó teremben is azonos témakörrel.

A megbeszéléseken jelen volt egy Békés megyei Kondoros község polgármestere (Magyarország), aki testvértelepülési kapcsolatokra keresett Hargita megyei helységet.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .