Takarítás a főtéren

Takarítás a főtéren
A RER Ecologic Service köztisztasági vállalat fogja takarítani a felújított főteret is.


Érdekesség, hogy a váradi tanács áprilisi ülésén a testület szociáldemokrata frakciója nem szavazta meg azt a szerződéskiegészítést, melynek értelmében a Nagyváradon tevékenykedő RER Ecologic Service köztisztasági vállalat takarítsa a felújított Szent László teret. A szociáldemokraták akkor azzal érveltek, hogy a tér átadásátvételi eljárása még nem zajlott le, márpedig addig a város a térrel kapcsolatos szerződéseket sem köthet. A határozatjavaslat akkor megbukott, a legutóbbi, keddi tanácsülésen viszont a szociáldemokraták szó nélkül megszavazták az újra beterjesztett tervezetet, noha a térfelújítási munkálat átvétele azóta sem történt meg.
Mindenesetre az elfogadott határozat értelmében a köztisztasági vállalat most már takarítani fogja a felújított főteret is.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .