Táblabajnokság az ország tizenkét településén

Táblabajnokság az ország tizenkét településén
Szatmár megye — Egy neves hazai sörgyártó– és forgalmazó táblabajnokságot rendezett az ország tizenkét településén, köztük Szatmárnémetiben is.

Egy neves hazai sörgyártó– és forgalmazó táblabajnokságot rendezett az ország tizenkét településén, köztük Szatmárnémetiben is. A Vasile Lucaciu sugárúton elkerített részen július 13–án, vasárnap délután 16 óráig, 33 személy nevezett be a játékra, illetve próbálta ki tudását. A díjak a következők voltak: első díj 1000 lej, a második díj 500 lej, és a harmadik díj 250 lej. A bajnokságon résztvevő minden személyt — akár dobogós volt, akár nem —, sörrel ajándékozotak meg a gyártó képviselői. Arra a kérdésünkre, hogy miért a táblajátékot választotta a sör gyártója, azt a választ kaptuk a szervezőktől, hogy a fogyasztóik körében végzett felmérések szerint sokan szeretik ezt a társasjátékot.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .