Szüreti mulatság az NDF-nél

Az ünnepséget a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében tartották meg. Fotó: P. Nagy Noémi
Az ünnepséget a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében tartották meg. Fotó: P. Nagy Noémi
Több mint húsz éves hagyománya van annak, hogy a Német Demokrata Fórum (NDF) a különböző ünnepek, alkalmak során mulatságot szervez.

Az egyik ilyen a Traubenfest, vagyis a szüreti mulatság, amelynek elsődleges célja a hagyományápolás. Az idei mulatságot szombaton délután tartották meg a PKE dísztermében. A köszöntőket követően elkezdődött az énekes, zenés, táncos kulturális műsor, amely alkalmával Bartha Bernadett, a Francisc Hubic Művészeti Iskola diákja énekelt, fellépett az NDF Regenbogen ifjúsági táncegyüttese, a Szatmár megyéből érkező nagymajtényi ifjúsági tánccsoport és az Enzian tánccsoport. Az előadásokat a szokásos árverés szakította meg és idén sem maradhatott el a tombolajáték. A műsort követően a jelenlevők birtokba vehették a táncparkettet, az élő zenét a Hoffmann zenekar biztosította.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .