Szüreti bál volt Velencén

Szüreti bál volt Velencén
Nagyvárad- Szombat este Kolozsvári úti székházában szüreti bált szervezett az RMDSZ várad-velencei körzete. Veres László és zenekara szolgáltatta a talpalávalót, fellépett a Mystique mazsorett.

Az ősz nem is lenne teljes, ha nem rendezne szüreti bált az RMDSZ várad-velencei szervezete. Kis túlzással bátran kijelenthetjük ezt, hiszen hosszú évek, lassan évtized óta valamikor október vagy november tájékán a hagyományőrzés jegyében ebből a célból gyűlnek össze magyar emberek a Kolozsvári úti székházban, jó lenne, ha fiatalok is felfigyelnének erre.
Az idei, a múlt szombaton zajlott mulatságra is szép számmal érkeztek érdeklődők, nem csupán Váradról, hanem Szentmártonból és Borsról is, valamint a Hegyközből.
Az egybegyűlteket a Hűség-díjas Cservák Miklós körzeti elnök köszöntötte, aki örömének adott hangot, hogy újfent sokan jöttek el, s ez egyfajta bizonyítéka annak, hogy nem hiábavaló a munkája.

Ízletes vacsora

Műsorral ezúttal a tizenegy esztendeje alakult Mystique mazsorettcsoport készült, a látványos és színvonalas produkció önmagáért beszélt. A lányok felkészítője, Varga Friderika az Erdély Online-nak elmondta, hogy a jelenleg 13 fős csapat a decemberben Aradon lebonyolítandó országos bajnokságra készül teljes erőbedobással.
A jó muzsikáról (örökzöld pop-rock slágerek és táncdalfesztiválok emlékezetes számai, operettrészletek stb.) Veres László és zenekara gondoskodott. A kitűnő hangulat tehát garantálva volt, a táncparkett csak az ízletes vacsora elfogyasztása alatt maradt szabadon.

Ciucur Losonczi Antonius